DSC_0029


Kommentarer från några deltagare i vandringarna med mindfulnessinslag:

”Precis lagom långa vandringssträckor, när ryggsäcken började kännas tung så var det dags för en härlig avslappnande övning. Jag är nu full av lugna och vackra minnesbilder som jag kan plocka fram när stressen tränger sig på. Det känns viktigt för mig att allt som oftast bli påmind om alla dessa bra verktyg som finns att stressa ner med: yoga, meditation, andning mm. Att dessutom få göra det i naturen känns som det ultimata! Hoppas verkligen att jag får möjlighet att delta igen.”
- Agneta, småföretagare

”En bra mix av vandring, naturupplevelser och mindfulnessövningar. Lagom djup på övningarna. Tänkvärt och allvar men med humor och glimten i ögat. Perfekt för en överstressad tjänsteman som nu lärt sig nya knep att stressa av. STILL-HET!”
- Fredrik, speditör

”Tydliga och pedagogiska instruktioner för att utföra de olika sinnesövningarna. Kursledaren fångade mitt intresse med sin kunnighet och fick mig att tänka i nya banor. Plus för att han delade med sig av sina egna personliga erfarenheter.”
- Annika, informatör

”En fantastisk upplevelse! Jag brukar vara ute och gå i skogen men inte på det här sättet. Så avstressande och rogivande. Ja en lisa för själen! Jag tyckte om den lugna takten, atmosfären och tryggheten i ledarens kunnande.”
- Gunilla, lagerarbetare